Back to Top

No1 online επαγγελματικος οδηγος Ελλαδας και Κυπρου

!!! ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ !!! Καταχώρισε δωρεάν την αγγελία σου αγοραπωλησίας ή εργασίας.
 
342
 • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 • ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΑΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗ
https://www.lionandshark.gr/business/media/com_jbusinessdirectory/pictures/1716_img.gif

ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΑΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗ Αξιώσεις

66 17ης Νοεμβρίου, Χολαργός, Χολαργός 155 62, ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Γκαλερί

Στοιχεία επιχείρησης

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗΣ 

ΔΥΣΛΕΞΙΑ

ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΠΑΙΓΝΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΗΞΗ

ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ 

Το Κέντρο “Τέχνη του Λόγου” δημιουργήθηκε με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας που προσεγγίζουν διεπιστημονικά κάθε περίπτωση και συνεργάζονται με τους εκπαιδευτικούς και τους ιατρούς των παιδιών και βέβαια με τους ίδιους τους γονείς. Επιστημονική υπεύθυνος του κέντρου είναι η κυρία Κυριακή Πουλάκη – Ευταξιοπούλου (B.A in Psychology, M.Ed in Special Education – University of Manchester). Μέριμνα της διεπιστημονικής αυτής ομάδας είναι να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα μέσα στο ταχύτερο δυνατό χρονικό διάστημα. 

Απευθύνεται σε άτομα που εμφανίζουν μαθησιακές δυσκολίες,δυσλεξία, δυσκολίες λόγου και ομιλίας, διαταραχές επικοινωνίας, αναπτυξιακές διαταραχές, προβλήματα συμπεριφοράς, υπερκινητικότητα, διάσπαση προσοχής, ψυχοκινητική καθυστέρηση, ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το κέντρο συμπεριλαμβάνουν:

 • Μαθησιακή Αποκατάσταση: παρέχεται αξιολόγηση και παρέμβαση σε παιδιά και εφήβους που εμφανίζουν δυσλεξία, μαθησιακές δυσκολίες, νοητική στέρηση, εξελικτικές διαταραχές.
 • Λογοθεραπεία: ασχολείται με τη διάγνωση και αποκατάσταση διαταραχών λόγου και ομιλίας. Στοχεύει στην ομαλή ένταξη του ατόμου στο κοινωνικό ή σχολικό περιβάλλον.
 • Εργοθεραπεία: στοχεύει στην ανάπτυξη και στη βελτίωση της λεπτής ή και της αδρής κίνησης, στον συντονισμό κινήσεων, στην συγκέντρωση, και στην εκπαίδευση σε δραστηριότητες και συμπεριφορές της καθημερινής ζωής όπως αυτοεξυπηρέτηση, ένδυση, σίτιση, προσωπική υγιεινή.
 • Πρώιμη Παρέμβαση: παρέχεται εξειδικευμένη βοήθεια σε παιδιά που εμφανίζουν αναπτυξιακή καθυστέρηση σε έναν ή περισσότερους τομείς (γλωσσικό, γνωστικό, κινητικό, κοινωνικό, αυτοεξυπηρέτηση).
 • Παιγνιοθεραπεία: είναι μια μορφή ψυχοθεραπείας που απευθύνεται σε παιδιά με χαμηλή αυτοεκτίμηση, δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, δυσκολία προσαρμογής σε ένα νέο περιβάλλον, συναισθηματική ανωριμότητα, διαταραχές συμπεριφοράς. Στοχεύει στη θεραπεία μέσα από το παιχνίδι.
 • Ψυχολογική Στήριξη: απευθύνεται σε έφηβους και σε ενήλικους και έχει σαν στόχο να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τα συναισθήματά τους, να μάθουν να εκφράζονται καλύτερα και να κατανοούν τις εμπειρίες που βιώνουν στη ζωή τους.
 • Συμβουλευτική Γονέων: παρέχεται συμβουλευτική προκειμένου οι γονείς να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές προκλήσεις που αφορούν στην ανατροφή των παιδιών τους καθώς και στήριξη των οικογενειών που βρίσκονται σε κρίση.
 • Παιδοψυχιατρική Παρακολούθηση: στοχεύει στη διάγνωση και θεραπεία ψυχιατρικών διαταραχών και στην αντιμετώπιση ψυχολογικών δυσκολιών.
 • Διαγνωστικά και Ενημερωτικά Προγράμματα: διοργανώνονται ειδικά διαγνωστικά και ενημερωτικά προγράμματα σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία με στόχο την υπεύθυνη ενημέρωση και τον έγκαιρο εντοπισμό παιδιών που χρήζουν παρέμβασης.
 • Προγράμματα Πρόληψης και Ενημέρωσης: διοργανώνονται ομιλίες σε συνεργασία με σχολεία και τοπικούς φορείς με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού σε θέματα που αφορούν το παιδί.

Τοποθεσία χάρτη

Οδηγίες χάρτη

BUSINESS REVIEWS

Αξιολόγηση χρήστη

0 μέσος όρος βάσει 0 Κριτικές


5 αστέρια
0
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
1 αστέρι
0

Δεν υπάρχουν κριτικές προς το παρόν

company map
66 17ης Νοεμβρίου, Χολαργός, Χολαργός 155 62, ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Κοινωνικά δίκτυα