Back to Top
elzh-TWnlenfrdeitrorues
!!! ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΕΣ !!! Καταχώρισε δωρεάν την αγγελία σου αγοραπωλησίας ή εργασίας.
 

Uncategorised

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ

Εκτύπωση Εκτύπωση Email Email

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, αναπαραγωγή, δημοσίευση, αναμετάδοση, θέση σε κυκλοφορία, παρουσίαση στο κοινό, τροποποίηση, προσαρμογή, ή οποιαδήποτε άλλη χρήση ή μετατροπή φωτογραφιών αναρτημένων στο Αautoandmoto.gr, δημιουργία παραγωγής εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα τους του περιεχομένου του autoandmoto. Ο χρήστης/μέλος δηλώνει υπεύθυνα ότι τα κείμενα, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που καταχωρεί στον Διαδικτυακό Τόπο αποτελούν πνευματική του ιδιοκτησία και σε καμία περίπτωση δεν θίγουν ή/και είναι απαλλαγμένες από οποιοδήποτε δικαίωμα τρίτου. Επίσης εγγυάται ότι οι φωτογραφίες/εικόνες δεν περιέχουν ιούς, δούρειους ίππους (trojan horses) ή κακόβουλα αρχεία, καθώς ούτε πορνογραφικό, παράνομο, άσεμνο, προσβλητικό, ρατσιστικό ή ακατάλληλο περιεχόμενο και δεν παραβιάζουν δικαιώματα τρίτων μερών (δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, copyright ή προσωπικά στοιχεία). Η Εταιρία ουδεμία ευθύνη έχει αναφορικά με το περιεχόμενο των ανωτέρω φωτογραφιών, καθώς επίσης και για οιοδήποτε τυχόν ζήτημα ανακύψει με τις εν λόγω φωτογραφίες.

Ο χρήστης αποδέχεται πλήρως και αναντίρρητα το αποκλειστικό δικαίωμα της Εταιρίας να διακόψει την χρήση καθώς και του/των κωδικών πρόσβασης στις υπηρεσίες του site και να διακόψει την διάθεση του περιεχομένου και των πληροφοριών του site, κάθε φορά που θεωρεί ότι οι χρήστες αυτοί έχουν παραβιάσει του παρόντες όρους.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Εκτύπωση Εκτύπωση Email Email

!!! ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ !!!

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ 2110121259-62

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΣΑΣ 

ΣΤΟ INTERNET.

 

 ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτύπωση Εκτύπωση Email Email

 

ΤΗΛ. 211 1826302

 

FAX:

 

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Εκτύπωση Εκτύπωση Email Email

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

· Η eurodynamic υποχρεούται να επεξεργαστεί το φωτογραφικό υλικό και τα στοιχεία διαφήμισης του εγγεγραμμένου ώστε να ολοκληρωθεί η προβολή του στον ηλεκτρονικό οδηγό www.lionandshark.gr

· Η eurodynamic δημοσιεύει μόνο στοιχεία επικοινωνίας των εγγεγραμμένων στον δικτυακό τόπό www.lionandshark.gr τα οποία έχουν κοινοποιηθεί  από τους ίδιους μετά από συμφωνία και συνεννόηση .
· H eurodynamic δεν αναλαμβάνει κανενός είδους ευθύνη για την εγκυρότητα των στοιχείων, το περιεχόμενο της διαφήμισης , των ψευδών στοιχείων ή λαθών ή για τα εμπορικά σήματα .
· Η eurodynamic δεν επιτρέπει την μαζική άντληση στοιχείων.
· Η eurodynamic δεν πωλεί προσωπικά δεδομένα σε τρίτους
· πρόσβαση στα δεδομένα έχουν μόνο οι υπάλληλοι της eurodynamic
· Για διαγραφή από τον ιστότοπο ή για αλλαγή στοιχείων των εγγεγραμμένων γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία.
· Απαγορεύέται η αναδημοσίευση ή η αντιγραφή, ηλεκτρονική ή μη του περιεχομένου του ιστότοπου www.lionandshark.gr χωρίς έγγραφη άδεια.
· Τα στοιχεία του ιστότοπου αυτού παρέχονται δωρεάν στους επισκέπτες οι οποίοι οφείλουν να λαμβάνουν γνώση για τους όρους και τυχόν τροποποιήσεις
· Ο ιστοτόπος www.lionandshark.gr απευθύνεται μόνο σε ενήλικες η χρήση του αποτελεί άμεση αποδοχή των όρων
· απαγορεύεται η χρήση υπηρεσιών ή η επίσκεψη του ιστότοπου αυτού σε ανήλικους.
Εάν αυτοβούλως παραβούν τους όρους  η eurodynamic δεν φέρει καμία ευθύνη

· Η eurodynamic έχει το δικαίωμα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση να  διακόψει προσωρινά ή οριστικά την λειτουργία του δικτυακού τόπου www.lionandshark.gr για αναβάθμιση, συντήρηση ή άλλο λόγο.

· H eurodynamic τηρεί αρχείο των εγγεγραμμένων το οποίο έχει κοινοποιηθεί από τους ίδιους

· Απαγορεύεται η  παραβίαση ή τροποποίηση των όρων χρήσης και των όρων χρήσης προσωπικών δεδομένων. Η παραβίαση των παραπάνω διώκονται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Δικαίωμα εγγραφής στον οδηγό έχουν όλες οι επιχειρήσεις, οποιασδήποτε νομικής μορφής και οικονομικού μεγέθους, καθώς και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες. Η εταιρία δύναται να τηρεί αρχείο και να επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα των μελών του δικτυακού τόπου τα οποία κοινοποιούνται από τους ιδίους για την προβολή τους στον ιστότοπο. Τα μέλη έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, να διορθώσουν και να ενημερώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα ή/και να αδρανοποιήσουν την εγγραφή τους, ανά πάσα χρονική στιγμή εγγράφως (τα στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρία είναι διαθέσιμα στο παρόν έγγραφο). Η εταιρία δεσμεύεται να μην προβεί σε πώληση ή ενοικίαση των προσωπικών δεδομένων των πελατών σε κανένα τρίτο φορέα.